Fibonacci Systeem

Als je roulette gaat spelen dan doe je dit natuurlijk om te winnen. Het is belangrijk om de prijzen in de wacht te slepen. Het lijkt natuurlijk gemakkelijk om in een keer op het juiste nummer in te zetten en met de winst naar huis te gaan. Niets is helaas minder waar. We willen je natuurlijk niet ontmoedigen, maar het is wel belangrijk om een verbinding met de realiteit te houden. Als je namelijk willekeurig maar wat doet bij roulette dan zal je uiteindelijk zonder winst naar huis gaan. Het is daarom slimmer om na te denken hoe je jouw kansen kunt verhogen om juist wel met winst naar huis te gaan. Het spelen met een strategie of systeem is dan een slimme zet. Een van de systemen waar je voor kunt kiezen is het Fibonacci systeem.

Speel direct met het Fibonacci systeem Roulette en WIN

Fibonacci SysteemRoulette met een strategie spelen

Het is natuurlijk goed om met een goed systeem te spelen om je kansen op winst hoger te maken. Er zijn vele verschillende systemen voor het roulette bedacht. Een zeer bekend syseem wat bij roulette volop gebruikt wordt is het Fibonacci systeem. Het is een strategie welke al vele jaren toegepast door volop verschillende roulette spelers. Eigenlijk is het een eeuwenoud systeem wat is gebaseerd op een wiskunde getallenreeks. Het was de heer Fibonacci welke deze getallenreeks heeft bedacht. Het volgende getal is de som van de vorige twee getallen is de gedachte van dit syseem. 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, 89, 144, 233, 377, en verder

Hoe werkt de Fibonacci strategie?

Het systeem volgens de Fibonacci strategie maakt gebruik van de berekeningsmethode, zoals hierboven genoemd. Het gebeurt bij het bepalen van de inzet. Als je bijvoorbeeld met 5 euro speelt dan word de inzet 5,5,10,15,25,40,65, 105, 170 en verder. Het is slim om vooraf op een papier te schrijven hoe je het geld wilt gaan inzetten. Op die manier weet je precies wat de inzet moet worden de volgende ronde. Op die manier kun je niet van de wijs raken.

Een voorbeeld om het geld in te zetten volgens dit systeem

Het Fibonacci systeem kun je gebruiken bij het inzetten of zwart of rood of bij even of oneven. Het gaat om een enkelvoudige kans. Stel je start met het inzetten van tien euro op rood. Je verliest. Je zet dan de volgende ronde 10 euro in op rood. Je verliest weer en je zet dan 20 euro in op rood. Mocht je weer verliezen dan zet je 30 euro in op rood. Je wint! Hierna ga je twee stappen terug. Je zet dus weer tien euro in op een kleur. Het is trouwen slim om een verlieslimiet te hanteren. Hierdoor kun je jezelf niet helemaal kapot spelen en zal de som niet erg hoog worden na bijvoorbeeld acht ronden van verlies.

Enthousiast casino spelenFibonacci!

Fibonacci heette niet Fibonacci. Hij heette Leonardo van Pisa. Hij was een Italiaanse wiskundige die bekend werd als Fibonacci. Hij heeft geleefd in de twaalfde en begin dertiende eeuw. Hij was geboren in Italië. Het was echter in Noord Afrika waar hij zijn opleiding heeft genoten. Hij heeft er de Arabische cijfers bestudeerd. Het getal nul hoort hier ook bij. Hij ontdekte dat er veel efficiënter gerekend werd dan in Romeinse rijk met de Romeinse cijfers. Het was daarom ook Leonardo van Pisa, die in het jaar 1202 dit cijfersysteem in Europa introduceerde. Na de dood kreeg hij de bijnaam Fibonacci. Fibonacci is een samensmelting van Figlio di Bonaccio. Het betekent zoon van de goedzak. Het was de bijnaam welke zijn vader hem had gegeven.

 

X
cookie-2020.png